AFDRUK

Uitgeverij

Helmholtz Zentrum München

Deutsches Forschungszentrum für Gesundheit und Umwelt (GmbH)

Ingolstädter Landstraße 1, D-85764 Neuherberg, Germany

Please contact us at: cc@gppad.org

 

Vertegenwoordigers

Raad van bestuur: Prof. Dr. med. Dr. h.c. Matthias H. Tschöp

Registratie: Rechtbank München HRB 6466

BTW-identificatienummer: DE 129521671

Voorzitter van toezichtscommissie : MinDir’in Prof. Dr. Veronika von Messling

 

Editoriale verantwoordelijkheid

Institute of Diabetes Research, Helmholtz Zentrum München

 

Inhoud beheer

Institute of Diabetes Research, Helmholtz Zentrum München

 

Server administratie

Institute of Diabetes Research, Helmholtz Zentrum München

 

Lay-out en technische realisatie

www.graphodata.com
Institute of Diabetes Research, Helmholtz Zentrum München

 
GPPAD Design

AGONIST GmbH
Europa-​Allee 49
60327 Frankfurt am Main
www.agonist.com

 

Disclaimer
1. Inhoud

Het Helmholtz Zentrum München behoudt zich het recht niet verantwoordelijk te zijn voor de actualiteit, correctheid, volledigheid of kwaliteit van de verstrekte informatie. Aansprakelijkheidsclaims met betrekking tot schade veroorzaakt door het gebruik van de verstrekte informatie, inclusief alle soorten informatie die onvolledig of onjuist is, zullen daarom worden afgewezen. Delen van de pagina's of de complete publicatie inclusief alle aanbiedingen en informatie kunnen zonder afzonderlijke aankondiging worden uitgebreid, gewijzigd of gedeeltelijk of volledig worden verwijderd door het Helmholtz Zentrum München.

 

2. Verwijzingen en links

Het Helmholtz Zentrum München is niet verantwoordelijk voor enige inhoud die is gelinkt met of waarin verwezen wordt naar pagina's van Helmholtz Zentrum Münchenh - tenzij het Helmholtz Zentrum München volledige kennis heeft van de illegale inhoud en kan voorkomen dat bezoekers van de Helmholtz Zentrum München site deze pagina’s kunnen bekijken. Als er schade ontstaat door het gebruik van de daar gepresenteerde informatie, kan alleen de auteur van de respectievelijke pagina aansprakelijk zijn, niet degene die deze pagina's heeft gelinkt.

 

3. Copyright

Het Helmholtz Zentrum München was niet van plan enig auteursrechtelijk beschermd materiaal te gebruiken voor de publicatie of, indien niet mogelijk, om het copyright van het betreffende object aan te geven.

Het auteursrecht voor materiaal dat is gemaakt door het Helmholtz v is gereserveerd. Elke duplicatie of gebruik van objecten zoals teksten of diagrammen, in andere elektronische of gedrukte publicaties is niet toegestaan zonder de voorafgaande toestemming van Helmholtz Zentrum München (neem contact op met de afdeling public relations: presse (at) helmholtz- muenchen.de).

 

4. Privacybeleid en gegevensbescherming (verwijst naar gegevensbescherming)

U kunt het privacybeleid vinden onder de volgende link: Datenschutz | GPPAD

 
5. Rechtsgeldigheid van deze disclaimer

Deze disclaimer moet worden beschouwd als onderdeel van de internetpublicatie waarnaar u bent doorverwezen. Als secties of individuele voorwaarden van deze verklaring niet legaal of correct zijn, blijft de inhoud of geldigheid van de andere onderdelen onaangetast door dit feit.

 

Secured By miniOrange